dilluns, 8 de juny del 2015

Via Wild Planet a la Roca dels Arcs


Aquesta la teníem a la llista de molt pendents des de fa un grapat de temps. De fet, alguns encara li tenim, eh!!! En Ricard amb en Toni ens en fan cinc cèntims.



1er. llarg -- IV  Al principi la roca no dona molt bon rotllo per no ser massa bona, però aquest llarg no té massa complicació.



2on. llarg -- Ae,6a -- El primer bolt queda a uns 4m. de la R  no massa difícils però drets amb bon canto, i a partir d´aquí en artificial fins  5 o 6 metres abans de la R on tindrem d'apretar sobre unes regletes  petites amb uns pasos que costen de fer després de l'artificial.




3er. llarg -- A1 ,V --  El flanqueig de la sortida de la R és molt xulo i més fácil del que sembla a primera vista, després pujem una mica cap a l´esquerra a buscar el tram d´artificial. Un cop superat aquest tram arribem al pas decisiu del llarg que en realitat no és difícil però que al cap li fa donar moltes voltes.




4ar. llarg -- 6a  -- sortim de la R  amb tendència cap a l´esquerra a buscar una placa vertical molt xula
 i disfrutona per arribar uns metres més amunt per terreny més fácil  a la R. 





5è. llarg -- V+  -- A la sortida de la R per entrar al diedre, la roca no hi és massa bona bona, però una vegada superat aquest tram, agafem el diedre amunt força vertical però amb bona presa, a la R hi tindrem d'entrar fent un flanqueig fàcil cap a l´esquerra.




6è. llarg --  IV -- Aquest llarg no és massa complicat, potser una mica la navegació per trobar el bon camí sempre  amb tendència cap a l´esquerra, la R la muntem en una savina.




7è. llarg -- V --  Sortim de la R en diagonal cap a la dreta a buscar un pont de roca i passat aquest ens
 enfilem per la placa vertical amunt amb  molt bona presa.




8è. llarg -- V+ --  Flanquegem uns tres metres cap a la dreta i agafem per la placa amunt amb bon canto i  superem una petita panxa per arrivar fins a la feixa  per terreny més tranquill.




Descens : per la feixa cap a l´est fins agafar el corriol de baixada a la carretera.

Salut i fins a la pròxima!!!!!!!