dissabte, 21 de març del 2015

Vies Olga Frontera a Alòs de Balaguer, i Brothers Ruiz i del Curset al Montroig

Aquests últims dies hem pogut fer alguna sortideta cap terres de LLeida.
En una d'elles, amb en Quim ens decantem per anar a Alòs de Balaguer, a fer la Olga Frontera, una d'aquelles que teníem a la llista de fa moltíssim temps però que mai ens acabàvem de decantar en 
anar-hi.


De la via no en direm res que no s'hagi dit. Amb un Ll3 que tant sols per ell ja val la pena una visita a la via. Equipada, amb bona roca i un entorn més que tranquil ( no tant últimament pel que sembla....) la fan una via més que recomanable.



Cal dir que varem pillar una mica de mullena i pedregada a mitja via, cosa que recordarem per un temps... jejejejeje!!!! Tot i això amb el solet de després hi varem acabar de conya!!!



A una altra de les sortides ens arribem amb la Cristina al Montroig, a estrenar la nova guia que ens ha caigut a les mans últimament. Aquesta no era la intenció, i al només portar cintes i corda d'esportiva, consultant la guía ens decantem per la Brothers Ruiz.



Una via també prou guapa, amb una mica de tot. Algún flanqueig finet, trams verticals força atlètics, i un últim llarg made in Vilanova de Meià, per acabar-hi d'apretar.



La via està molt ben equipada per a no patir-hi en excés, i la roca és boníssima en general



El descens el fem caminant pel darrera fins al collet, i un cop allà i veient que anem bé de temps, decidim de posar-nos a la via del Curset.



Aquesta, també totalment equipada, amb roca potser un xic més a controlar, també ens va deixar un bon regust de boca tot i ser més curteta.



Mirant la guia aquí encara hi tenim màrro per dies!!! Llàstima que ens quedi tant lluny de casa!!!



Apa, salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!!