dissabte, 24 d’agost del 2013

Cursa de l'Olla de Núria 2013


Amb una mica de retard, fem la crònica de la que per a mi ha estat l'excusa perfecte per a tornar a practicar l'alta muntanya. La Cursa de l'Olla de Núria. Ben bé no recordo com va ser que em van enredar a apuntar-m'hi, però el fet és que per fer les inscripcions ja va ser una aventura!!! amb mitja horeta es van exhaurir!!! El fet és que ja estavem inscrits, i teniem un mes per entrenar.



Després de varies sortides al Pirineu, a trepitjar 3000's, finalment arriba el gran dia. Collons quin nervis!!!! D' Arenys de Munt, venim un bon regiment d'espartanus i espartanes, tots disposats a donar tot el que podem i més, però sobretot a disfruta d'aquest ambientàs que es respira de bon matí al Santuari de Núria.



Tot de rialles abans de començar la cursa, que es barrejen amb els nervis que tots intentem dissimular...



Bons amics ens trobem allà dalt, uns corren a la cursa i els altres que no, simplement pujen a gaudir de la cursa, i a animar-nos, cosa que serveix de gran motivació trobar-los a mig camí quan realment ja comences a anar tocat de tot arreu.



Moltes gràcies Alba, Roger, Marina i Mercè!!!!!! Penseu que aquí ens vareu veure patir a nosaltres, però l'any vinent canviarem el torn!!!!! jejejeje!!!!



En cap moment tenia pensat competir amb ningú, mai m'ha agradat, això sí, donaría tot el que fós a cada moment. Volía acabar la cursa, i si ho feia en el temps que donaven per a fer-ho doncs ja en seria el més feliç vencedor!!!!!



Finalment tot va anar molt bé en general, tret d'un esguinç i una pajara que van obligar a un parell de companys a abandonar abans d'hora. La resta varem sobreviure sans i estalvis a aquesta cursa que tant ens va fer apretar les dents....



Doncs res, que l'any vinent ja veurem si ens hi tornem a apuntar, ja que el camí ara ja el coneixem, jejejeje, però pujar-hi a veure els companys com hi disfruten com nosaltres hem fet, doncs això de ben segur que si!!!!!!



Apa, salut i a fondu!!!!!!!