dijous, 28 de març del 2013

Màgic Line al Gorro Frígi


Ja fa uns dies, trobem un matí per poder sortir a escalar junt amb en Toni. En principi havíem d'anar a fer esportiva degut al nefast pronòstic meteorològic, però una venada d'aquelles que ens ve als que ens agrada la via larga quan fa temps que no la practiquem, doncs ens fa arriscar i temptar a la sort. En Toni no ha estat mai a la zona propera al Monestir, així que cap allà anem.



 Decidim de posar-nos a la Màgic Line, el motiu pel qual encara no sabem, però el nom ens va molar.... jejejeje



De la via direm que és molt guapa, amb trams i rocam boníssims, tot i que l'equipament que hi trobem doncs dona a estrènyer l'ullet de baix en més d'un punt. Nosaltres varem utilitzar només cintes exprés, però si es porta algun trastet, doncs de segur que es posa....



Una de les dificultats afegides de la via és trobar les assegurances, ja que han agafat el mateix color de la roca, si fa no fa com els parabolts verds de la veïna del Carles... Per això suposo que teníem la mateixa cua al darrera nosaltres, que uns companys que hi pujaven....



Fer esment a l'inici de la via, on una bona apretada d'aquelles que dius collons que pel costat vols dir que no aniríem més bé, al quart llarg per dret i guapo i de V grau com marca la ressenya, i al parabolt de la del Carles que et creues a l'últim llarg ( que no varem xapar tot i ser Xapoutot's ), i que et treu la mica de iuiu que mola per superar el ressalt final.



Apa, salut i a fondu!!!!!!!!!

3 comentaris:

Lluís Nadal ha dit...

Veig que la veu trobar tota ella, felicitats!

llembresku ha dit...

Ei Lluís!! Sí que la varem trobar, tot i que l'últim llarg no varem veure res de la via fins passat el ressalt. Uns metres abans hi ha un parabolt verd de la del Carles molt temptador... Ah, i al lloro al cremallera, que allà aviat també hi obligaran a entrar amb el casc posat!!! Salut i ens anem veient Lluís!!!!!

Jaumegrimp ha dit...

Una via molt ben trobada! que va a buscar per on millor roca hi ha sempre recta amunt! el pas d'entrada comença a estra relliscós, però li dóna un plus no? les assegurances com dius et fan anar atent!!
Enhorabona per la via!