dimarts, 5 de març del 2013

Tiet Ru & Llembresku on Ice!!!!!!!!


 La setmana passada, quedem amb en Roger per fer una escapadeta on sigui, d'excuses per fer-ho en tenim un grapat. La primera és tornar-nos a veure que fa un munt de temps que no ho fem, la segona fa de mal dir, i  la tercera doncs per passar una bona jornada amb bona companyia. Ens decidim per acostar-nos al Pedraforca a picar gel, que el tema està catxondu, i quan el tema està catxondu, millor no deixar-lo escapar...



Passem una bona matinal. Ara fem aquesta, ara l'altre, i després la tornem a fer. Hi ha gent per a tot arreu, però tot i això l'ambient és de gran tranquilitat.



El gel en general està en bones condicions, tot i que si no ve fred, en algun tram aviat justejarà una mica.



Fer esment dels tres valents que pujaven amb bambes pel cami del Verdet, i que tot i la neu i el glaç del camí  i les advertències de que potser era un xic arriscat, van tirar amunt... Venga va que es fácil!!! deia el del xandall de l'exèrcit.... No hace falta dessir nada mas!!!!!!!!


 
I com que les decisions més bones es prenen al bar, doncs a fondu cap allà! Una gran jornada en un paratge que mai ens deixarà de tenir meravellats, i amb una gran companyía on els riures i les patacades no hi van faltar!!!!!!!
 


Salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!

1 comentari:

molimolano ha dit...

I aquest fantàstic bocata on el fan?