dilluns, 19 de març del 2012

Malanyeu en família

Ja fa temps que l'Edgar ens comenta de pujar un dia cap a Malanyeu, la seva residència preferida, per a disfrutar d'un bon dia d'escalada. El cas, és que ho comenta a un bon grapat de gent, i com no tots ho acceptem ben decidits.



Al final som una setzena!!!!!!!! Com molt bé us imagineu, no posarem nom per nom, ja que la memòria no està per tirar cohets, però si que comentem que abans de dissabte molts de nosaltres amb prou feines ens coneixíem, i amb la resta ni això!! Tot i això, ja estem organitzant la pròxima!!!!!!!



El bon ambient va ser la nota dominant de la jornada.



Pel que fa a Malanyeu, què podem dir que no s'hagi dit? doncs res.... Personalment hi havía estat un cop a fer via llarga, i aquest cop ens varem dirigir al sector més a la dreta de la paret del Devessó i a les Taules de la LLei. Quina roca!! Realment és un plaer escalar aquest peculiar rocam.



Observem com en poc troç de diferència, podem diferenciar víes assequibles molt ben protegides, i vies on cal escalar moltíssim entre parabolts, essent totes d'un sol llarg. Això sí, les de les Taules de la Llei, totes molt ben equipades, i llargues i mantingudes de pebrots.



 Portem unes ressenyes que més que ajudar a ubicar-nos ens posen més dubtes alhora d'endevinar les vies realitzades, i  un cop probades algunes d'elles, encara no tenim clar ni el que hem fet ni la dificultat que teníen... vaja, que el debat estava obert!!!!!
Però de fet això era el de menys, la qüestió era disfrutar...



Observem com les joves promeses d'aquí quatre díes ens passaran la mà per la cara si segueixen amb aquest fanatisme.A nosaltres ens agrada, però és que a ells... I és que practicament no van parar d'escalar!!



El dia radiant permetía estar al solet en màniga curta. La bona temperatura ens va acompanyar en tot moment.



Les hores van passant, i fem un moç. Els cantos amb la panxa plena sembla que es veuen millor...



És la primera visita de la Queralt a una zona d'escalada i sembla que s'ho ha passat prou bé. A l'arribar a casa, no para de dir que vol tornar-hi.... collons, haurem de fer un esforç i fer-ho!!!!!jejejeje



El dia va marxant, però els records de la bona companyía no, i per això que ja s'està movent el tema per fer-ne una altra que avui ens ho hem passat mnolt bé! Ah, i a Malanyeu hi tornarem, que hi ha víes que prometen molt!!!




Salut, i fins a la pròxima!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin reconet Malenyeu!! A l'hostal s'hi menja molt bé! I la roca és exelent, si més no quant hi vaig anar... Tinc el record de la via llarga de cinqué on més pesaven les cordes, un llarg de 40 metres d'avantbraços a tope!! I l'esportiva collonuda!! Bon clima i bon ambient! Un altre cop l'has encertat, malperit!!

Anònim ha dit...

Per cert, soc en Carles del bulder, per si no ho he dit...

Jaumegrimp ha dit...

Malanyeu és un tresos a descobrir, hi teniu feina a fer, l'Stock de Coc, la Neusnidó, la dels Senzills...per dir-ne algunes i a la paret del darrera la Paret de l'Altra, la Vingavinga i la dels Mòmies un placorro de dos llargs 6a-6b per xalar!