diumenge, 15 de gener del 2012

1r Open d'escalada esportiva GOLEM





El dia 21 de Gener de 2012 tindrà lloc a les instal·lacions de Golem el 1r Open d'escalada esportiva GOLEM.
Altra vegada desde GOLEM escalada & fitness promocionen la competició oberta 'OPEN' per tal d'apropar a tothom un dia de festa amb un esport que cada cop té més adeptes. Vies de tots els graus i morfologies equipades per grans escaladors ens asseguraran la diversió.
El preu de participació, 10 € per als socis de la sala Golem i 17 € per la resta de participants, inclou una samarreta de l'open, beguda, fruita i la participació del sorteig de material.
De 10:00 a 18:00 classificatòries
Tots els escaladors tindran 8 hores per intentar encadenar el màxim de vies possible. Cada participant tindrà un total de tres intents per via, cada cop que algú caigui en un pas contarà com a intent i s'haurà de baixar a terra per tornar a iniciar la via o canviar a una altre. El control es realitzarà mitjançant les cartilles de puntuació on cadascun dels participants anotara les vies encadenades i els intents que ha fet.
De 18:00 a 19:00
Una petita pausa per al recompte de les puntuacions i equipar les vies de la final on els millors lluitaran per emportar-se la victòria.
De 19:00 a 20:00
Celebració de la final de l'Open a dues vies que decidiran el guanyador/a.
A partir de les 20:00
Finalització de la festa i sorteig de material.
Nota Important:
Tots els participants hauràn de dur el seu propi material en perfecte estat per escalar amb total seguretat, i gaudir de la vetllada sense cap risc innecessari (la sala golem no deixarà cap tipus de material)
Pots inscriure't a la recepció de la Sala Golem o bé a través de la pàgina web http://www.salagolem.com/
Salut !!!!!!!!!!!

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Albert on està la sala Golem, eii no per participar-hi, que la canalla va molt forta, per curiositat.
Salut

Moasirock ha dit...

Molt bona !!! aquests que feu via llarga la toqueu! jajaja els participant també tindran butifarra a la brasa m'han dit!
ens veiem al ruedu bous !!!

salut

llembresku ha dit...

Ei nanus!!
Mingo, aquesta sala la van obrir a Arenys de Munt. Està a l'entrar del poble si vens de l'autopista, a mà esquerra, i visible perfectament des de la carretera. Sí que va forta la canalla, jejejeje!!! i en aquestes sales, es veu prou clar. Una cosa ben parida que fan al poble, no ens la deixem perdre!!!!
I Moaisrock, aquests frikis aneu en compte amb les butis, que a la que badeu entre pegue i pegue, potser que algun la trobi a faltar, que els clàssics la sabem molt llarga!!!!!! Ah, i també la sabem tocar, jejejejeje!!
Salut!