dimarts, 5 d’abril del 2011

Via Cha Cha Cha a la paret de les Bagasses

Doncs al que anàvem. Un cop amb la panxa plena, en Ricard, en Font, i en Jaume decideixen posar-se a la via Cha Cha Cha. Hi ha força gent escalant a la paret, la majoria a la Cade, però de totes maneres, millor portar algun pla B per si la via escollida està ocupada.



1er. llarg : V --- Es força tranquilet i millor equipat, amb bolts. La via comença a l´alçada de la segona viga de la xarxa de protecció.

2on. llarg : V+ -- Potser és el llarg que s´ha d´apretar més en conjunt, sortim cap a l´esquerra de la R i després enfilem una placa molt vertical sense descans fins la R. Está molt ben equipada i de preses petites que no et deixem posar els peus bé i et rellisquen força.




3er. llarg : V/6a --- Avui deixem a en Joan que provi de primer un grau així. I el tio ens va sorpendre i se'l va passar gairabé com si rés, aquest no és tan mantingut com el d´abans però és força dret.




4art. llarg : 6b/Ae : sortim de la R més o menys com el llarg anterior, i anem a buscar un petit sostre que fem en Ao per continuar per unes plaques llises i una mica més amunt estraplomat, en la segona xapa tinc que posar una baga per posar el peu perque soc incapaç de trobar un lloc on s´agafi.



Aquesta via acaba aquí, i es pot rapelar. Hi ha varies combinacions per arribar a la feixa o a la falsa feixa, nosaltres van continuar per la CADE i la veritat és que la vaig trobar sobadíssima. També vam fer un llarg de la Carles Romero després del llarg d´atificial perque hi havia gent esperan sortir per la Cade i la calor començava a apretar, vam decidir tirar a veure si trobavem algna coseta per xapar.



Una via super recomanable, i per la sortida,  millor portar les ressenyes de tot i decidir segons com estiguin les altres vies.






Va ser una gran i, sobretot, llarga jornada. Només per estar al mig d'aquesta paret ja val la pena fer la Kilometrada, però amb aquestes calors potser millor començar a buscar l'ombra!!!
Salut a tothom i fins a la pròxima!!!!!!

3 comentaris:

llembresku ha dit...

"Al Loro" amb en Font, que és un diamant en brut, i comença a estar mig polit...

Pelake ha dit...

Buena vía compis, había leído la combinación Tuti-Fruti + CADE hasta la Feixa pero si la CADE esta tan sobada como comentáis chungo.
A ver si quedamos algún día y coincidimos en alguna vía.
Saludos.

Mingo ha dit...

Li heu agafat gust a la paret. Enhorabona