dijous, 31 de desembre del 2009

No es pot demanar més... o potser sí?

Quan arriben aquestes dates, voluntàriament o involuntàriament, un es torna més tou, més melancòlic. Els retrobaments amb la família, regals, fartamentes, etc... Però si t'hi pares a pensar bé, tota aquesta sensació, ve a partir del que anem sembrant i recollint al dia a dia.





I és per això que amb la felicitat que generen aquestes dates, donem gràcies a tots els dies de l'any que ens trobem amb la colla.






Nosaltres, el Nadal el celebrem cada dissabte: retrobaments, fartanera, diversió, i algun regal que et trobes a la motxilla de tant en tant si bades.






I és per això que amb totes les bones estones, i tots els regals recollits aquest any ( un prestatge ple!!!), dic que no se si es pot demanar més.






I segurament, encara que no es vulgui demanar més, l'any vinent en tindrem més, de bones estones i de regals a la motxilla.




Tant de bo que la colla no canvi mai!!!! Amb ella de vegades els mals rotllos d'entre setmana es tornen més suaus i les vies difícils es tornen disfrutones (això ni de conya!!!). I tot només amb unes rialles per un acudit dolent. Lo important, gaudir del moment!!!!!





Hem passat fred, calor, per corriols enbardissats, i molta por encigalats en algun lloc o altre. Hem arribat a peu de via fets una merda, i equivocant-nos de camí varies vegades, però al mirar-nos sempre amb un somriure ( quin remei!!!!)






Doncs per això, i per totes les bones estones viscudes, i que queden per viure amb la colla, l'únic que demano és que l'any vinent sigui com aquest, ja que millor serà difícil.







De fet, amb les noves generacions que arriben, la colla mai acabarà!!! Joves promeses estan creixent i aprenent, però sobretot disfruten de cada sortida.




En Dani, ja semi-professional, i en Bernat, diamant en brut, aviat estaran acompanyats de la Queralt, però " al loro!!! " que el pare us vigilarà en tot moment de les preses que us aferreu!!!!!!!!



Baja, doncs més que res, donar les gracies a tothom per aquest any tan ben parit, i desitjar un millor 2010!!!!









Salut, i fins l'any que ve!!!!!!!!!!!!!!!!









5 comentaris:

josep de sant pol ha dit...

molt bon comentari se men posat els pels de punta i aixo que no en tinc gaires i espero que el proxim any que ja i som sigui tant bo com aquet salut a totom i forses regals a les motxilas que de aixo si que es pot millorar o igualar

Mingo ha dit...

Bon any

Jaume i Montse. ha dit...

Que bonic!!! Potser les dones també ens haurem d'afegir els dissabtes... amb aquest ambient que dieu potser ens anirà bé venir... llàstima que si venim no podrem desconnectar de vosaltres... :)

Per cert, en Bernat i en Dani estan moolt guapos a la foto.

Montse.

ramon ha dit...

Piu..piu... la juventut dels que benim apretan al darrera vostre us dessitja el millor per a tot-hom i us comunica que no em queden prestatges per mes regals,merci per els bons moments i també per els de Vl que meu tibat

GERARD ha dit...

D.P.M