dimarts, 8 de desembre del 2009

al Serrat d'en Muntaner

Dissabte quedem una bona tropa. Sóm en Dani, la Isabel, en Marçal, en Marc, en Ricard, en Dani "petit", i un servidor. Al ser tanta tropa, busquem un lloc on estar a prop els uns dels altres, i al final decidim repartir-nos pel Serrat d'en Muntaner.




En Marçal i jo ens posem a Orgull Mapuche. De la via en destaquem el 2on, i 3er llargs, que són realment macos. El 1er, pse,pse, si s´evita per la feixa doncs no es pert res de l´altre món, però ja que hi sóm, doncs el fem.


La via es creua amb la Divorci Inminent, a la que es posen en Dani i en Marc, al 2on llarg. Està molt ben equipada amb espits, però hi ha un parell de claus on no hi entren els mosquetons normals, millor portar un parell de cordinillos.


Tant el 2on com el 3er llargs no són gens obligats, ja que es poden fer bé amb Ao, però la proximitat dels espits inviten a provar en lliure. Valen molt la pena.



El descens, tant els companys com nosaltres el fem amb un ràpel amb doble corda de 60, des de la R3 de la Orgull Mapuche fins a la feixa.



Mentre, la Isabel, en Ricard i en Dani es posen a la via Pizarro. D´aquí a cuatre dies en Dani petit li passarà la mà per la cara al seu pare!!!





S´han d´anar curtint les noves generacions xapoutot!!!!!!





Un bon racó de cara a l´hivern, amb vies per a tots els gustos.






I ja veieu quin conductor que tenim els dissabtes. Amb ell, i el seu trasto, les aproximacions s´ens fan curtes!!!!







Salut a tothom, i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

A mi també em va agradar molt la via! Veig que no pares....

Mingo ha dit...

Ostres jo que pensava quin munt de cordades, així hereu gairebé tots els xapoutots, llàstima d'haver-ho sabut haguessim vingut a saludar, bé segur que ens tornarem a trobar.
Salut