dimarts, 4 d’agost del 2009

Vagarrejant pels Gorros

Aquest dissabte som tres. La meitat de la colla estan porai, i els altres avui fan campana. Quedem en Marçal, en Ramon i un servidor per anar a trepar a Montserrat. La zona escollida és Gorros, i la primera intenció era fer la 98 octans i després la Stromberg, però a mida que passa el dia i la boira pixanera canviem de pensament.


El dia surt tapat, i amb una boira que deixa un regust més ferotge a la paret de la Magdalena superior. La 98 octanos, és una via que la tinc apuntada des de fa molt de temps, però sincerament, el Ll3 sempre m'havia fet molt de respecte.


Al Ll1, li tira en Marçal, al Ll2 en Ramon, que se'ls treuen quasi sense ni esbufegar, i finalment arriba el Ll3. A la R2, els dos em miren amb una cara de "pringa hippy!!!" que t'hi cagues. Un llarg molt vertical, fins i tot desplomat en un tram, però amb molt bona presa, que em va fer disfrutar, patir, esbufegar, suar, etc... però que vaig treure totalment en lliure i del "tirón"!!! Quines sensacions més bones un cop a la R!!!

Mirant avall veiem que una cordada es posa a la via veïna, i al Gorro Frigi, una altra cordada comença a fer els preparatius. Els nostres veïns, reequipen la Mingo Arenes.


Amb aquestes que en Marçal arriba a la R3. el mamonarro se l'ha tret neta i sense reposos. Se li ha acabat això de sempre anar de segon!!!!!!!!!!! A sota la cara que se li queda quan li diem que te de fer el següent llarg!!! jejejejeje.




I en Ramon, que com a bon espartà, xino xano, puja amb un estil i una tranquilitat que a molts ens agradaria!! No es va sentir ni un renéc!!!!! jejejejeje




L'últim llarg el fa en Marçal que com no se'l treu perfectament. Definitivament se li ha acabat anar de segon!!!!!!!!!!!!!!!!





La via és guapíssima, aèria, i molt ben protegida. S'hi ha d'apretar de valent, però tants les preses com l'equipació et fan disfrutar ( relativament!!!! jejejeje). De segur que no serà l'última vegada que la repeteixo.






Fem els dos ràpels i ens passem una estona mirant els nostres veïns, que ja arriben a dalt. Amb aquestes que recordo que a la Magdalena Inferior s'ha reequipat la via Apia, amb parabolts verds. Sabem que està al capdamunt de les escales de Jacob, i com que encara és d'hora, decidim de probar-la.







Quina via més disfrutona!!!!!!!!!!!! Això sí que és un plaer!!! A part, el dia s'arregla i surt un solet que ens comença a fer suar. La via és molt maca, la roca perfecta, i l'equipació... d'estreno!! De segur que ara es repetirà molt més que abans.







Amb aquestes que per avui ja n'hi ha prou. Salut a tothom, i bones vacances, que ara ens toca a nosaltres!!!!!jejejejeje










4 comentaris:

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Mingo Arenas, no Ignasi Jorba!!

llembresku ha dit...

ep, perdó per la confusió!!!!!!! De segur que l'anirem a repetir.
Salut!!!!!!!!!!

Gatsaule ha dit...

Aquests camps de patates verticals que es troben per Gorros són genials! Diversió assegurada!!

Jordi Martinez De Marsay ha dit...

Hola Llembresku, soc el Jordi del refu del gouter, gracies per buscar-me i oferirme les fotos, et semblará mentida peró ahir vaig tornar a repetir la ascenció amb bambes de nou, aquesta vegada en 4.46 hrs i en total 7:53 hrs.
El meu correu jamescaird@hotmail.com , em baixo un altre bon company, en llembresku, ens veiem aviat i gracies pel seguiment UTMB.
Nabraçada.