dilluns, 27 d’abril del 2009

Pic de Bastiments

Molt bones a tothom. Aquest dissabte varem cambiar els peus de gat pels esquís. Vam fer una sortida conjunta el Grup de Muntanya d'Arenys de Munt, amb el Centre Excursionista de Calella. De fet hi havia gent d'Arenys de Munt, de Mataró, de Sant Cebrià, de Montgat, de Sant Pol, i fins hi tot un d'Arenys de Mar!!! La intenció era fer la travessa Vallter-Nuria, però entre una cosa i una altra, al final uns vam fer el Bastiments, i uns altres el Gra de Fajol. A sota, retrobament de tots els components de la colla al Coll de la Marrana.


I és que va ser una jornada molt llarga (jejejejeje!!!), i plena de sorpreses. No hi ha res com organitzar una sortida de manera que tot quedés ben lligat, com per què a mida que avança el dia es vagi entortolligant. De fet el que no va faltar va ser el fart de riure a cada moment. A sota, els Ramons (quins tiparros!!!!) arribant al coll.



I com no,en Jordi, el nostre estimat reporter incansable, que mai es cansa de fer fotos. Facis el que facis, quedaràs retratat.


El dia era molt ventat, i mica a mica es va anar tapant. A mida que pujavem d'alçada, entravem a la boira, que junt amb el vent, donava molta sensació de fred. Però un cop al cim, els Déus van pensar que tanta bona gent al cim mereixia una clariana, i efectivament, el cel es va obrir. A sota, companys carenant entre les boires.



La vista des del cim, simplement, espectacular!!!


A sota, uns quants d'Arenys de Munt. Amb aquests cossos, no és d'extranyar sentir: "Tios buenos!!!", a cada punt i moment.




Però tot no va acabar aquí, quedava la baixada. Un parell de terrabastades, podrien resumir un descens més que guapo. Collons, amb lo que costa pujar!!!!Aquí és on es nota qui talla el bacallà. Els companys, baixen com si res.
I pel que fa a la tornada amb cotxe... millor ho deixem per un altre dia!!!jejeje
Un dia molt llaaarg, i sobretot molt divertit. A veure quan ho repetim!!!!!




3 comentaris:

josep de sant pol ha dit...

ja se esta preparant la proxima aveure si aquesta gent de arenys de .....tambe sa anima perque lo que es la gent de calella esta mes apalancada al sofa sort que ja algu que es mou 1 xic
vinga salut a totas

llembresku ha dit...

ei Xavalote!!!!! La gent que no ve, no sap el que es perd!!!! I de lo de la pròxima... en pots fer quatre cèntims? Apa siau!!!

esgarrapaparets ha dit...

Jo la proxima sortida sorpresa d´aquestes que organitzeu aviseume que vindre vestit de pallaso per estar amb sintonia.Records per els d´A... De Mar