dijous, 29 de juliol del 2010

Vies que s'han de fer...

Aquest dissabte només tinc el matí. Així que quedo amb un nou probable Xapoutot, en Joan, que fa quatre dies que escala i encara no ha provat mai la via llarga. També és d'Arenys de Munt, i això ja diu molt d'ell. La via escollida, és una d'aquelles que s'ha de fer un dia o altre. Quan passàvem pel seu peu de via, sempre deia: collons, encara no l'he fet, però mai trobàvem el moment. Doncs aquest dissabte era el dia, i la via, la Cerdà-Riera a la Saca Gran.



Què dir d'aquesta via que no s'hagi dit!! Doncs que s'ha de fer. Nosaltres vam passar amb el material que hi trobem, tot i que es poden posar friends mitjans-grossos al Ll1, i algun de petit al flanqueig del Ll3.




En Joan es va viciar de mala manera. Tranqui que ja pringarà algun día, jejejeje... De fet les primeres escalades hauríen de ser com aquesta, d'anar fent, i disfrutona al 100x100!!! Així tens ganes de tornar.


Amb aquestes que em truca en Marçal. Estan a la Portella Petita amb en Ramon, en Jaume, en Ricard, i la jove promesa de la colla, en Dani!!! Qui deia que avui no ens veuríem!!!!!!!



Doncs res, que amb en Joan baixem fins al Pas de les Portelles, i els hi fem un book fotogàfic que no tenen prous calers per pagar-nos'el.




Ells com sempre segueixen la tònica de buscar l'ombra... jejejeje.




En Dani tirant al pas crític de la via. Primer el van provar tots, inclús en Ramon i en Ricard i no el van passar ni en Ao... En Dani el passa en un plis plas!!





Quina colla!!! De fet aquesta, la Gam, també és una d'aquelles que s'ha de fer, i encara no l'he fet!! Queda apuntada.






En Ramon geient a l'última R. Sembla que estigui a una trona o a un ...





Un curt ràpel i sense adonar-nos'en, al bar. Això no falla!!








Bé gent, bones vacances als que en fagin, i als que no... doncs a disfrutar igualment!!!
Salut a tothom i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!!







1 comentari:

Gatsaule ha dit...

Molt bones vies, si senyor! M'has fet recordar que fa dies que no vaig per Agulles...