dimecres, 24 de març del 2010

El Faraonet i el Faraó

Fa un parell de dissabtes, queden en Gerard, en Jaume i en Ricard per anar a Montserrat. Aquesta entrada la trobareu més ben explicada al blog d'en Gerard http://neuifoc.blogspot.com/2010/03/vies-al-faraonet-el-temple-del-sol-i-el.html
però aquí en van cinc cèntims. Les vies escollides són El Temple del Sol al Faraonet, seguida de l'Anglada-Guillamón al Faraó.




Podem observar les dificultats a l'hora de fer l'aproximació de les vies. I després la resta de la colla que fa esquí de muntanya ens diu que a l'hivern s'ha d'anar a tocar neu!!! Que n'aprenguin!!




Pel que fa a les vies, la d'El temple del sol, comença amb un llarg de transició curtet per ja posar-se en matèria. El Ll2, puja pel costat de l'evident fisura amb molta alegria entre les assegurances.

Al Ll3, en Gerard surt fisura amunt, troba un spit i ja fins al collet on fa R en una savina morta.



Un cop allà van a buscar l'inici de l'Anglada-Guillamón al Faraó. Aquesta comença a l'aresta de l'esquerra de l'evident fissura.



El Ll2, puja per la fisura en A2. En Ricard hi posa un parell de tascons i un clau, els passos són exigents i llargs, i amb la sortida en lliure.




Al Ll3, es fa un flanqueig cap a la dreta fins a dos buríls, i ja recte amunt sense cap més assegurança.






Pel que fa a la baixada, qualsevol tipus de rampeta que es baixés caminant en condicions normals, estava coberta per una gruixuda capa de neu, que optàven per rapelar. Baixada força entretinguda, pel que es veu!!!!





I aquí els tres sanganus protagonistes de l'aventureta. Gran inici de temporada per ells!!!






Salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!





1 comentari:

Roque ha dit...

Hola Llembresku, el meu correu és roque.tony@gmail.com
Molt guapo el teu blog, si no et fa res t'afegiré al meu llistat d'amics.
Segur que ens tornarem a veure.

Per cert he vist la Queralt, sembla que sigui per quedar be però és molt maca. Potser d'aquí un temps li presentaré a en Pau. Un altre cop, enhorabona.

Una abraçada.